Снимка: БТА Днес съдът гледа мерките за неотклонение на двете обвиняеми,

...
Снимка: БТА Днес съдът гледа мерките за неотклонение на двете обвиняеми,
Коментари Харесай

Доведоха с белезници и пранги в съда тъщата на Пейо, протестиращи искат затвор и за Габриела

Снимка: БТА

Днес съдът гледа ограниченията за неотклонение на двете обвинени, а тъщата Красимира беше доведена в залата с белезници и вериги.

Снимка: BulFoto

Протестиращите носеха плакати с надписи " Справедливост за Пейо " и " Мястото на убийците е в пандиза ". 

Снимка: BulFoto

Сред стачкуващите пред Съдебната палата в столицата беше и бившият народен представител Велико Минков, който изиска общественият министър Иванка Шалапатова да издаде заповед за тест за бащинство за дребното дете на обвинената Габриела, като самият Минков претендира, че му е татко.

" Нека издадат заповед за ДНК тест на мен и бебето. Веднага ще го платя, вместо да се чака дело в продължение на 3-4 години ", прикани Минков, представен от NOVA.

Вижте всички фотоси ТУК> > >

" Имахме бегла визия за Габриела, виждали сме я един път, до момента в който беше бременна с по-голямото дете на Пейо. Тогава някои неща ни се сториха смущаващи, само че въпреки всичко той я бе избрал и считахме, че тя е добър човек. След време това се оказа погрешно. Габриела изчезна бременна с детето и роди скрито. За Пейо стартира поредност от страдания и тествания по отношение на полагането за грижи за детето. Виждаме, че това се случва и с Велико Минков ", разяснява и Соня Чакмакова, близка на убития.

Междувременно през днешния ден Софийският апелативен съд взема решение дали Красимира Трифонова и Габриела Славова-Пеева да са на независимост, или в ареста.

Снимка: БТА

Двете дами са упрекнати за съзнателно ликвидиране на 44-годишния Пейо Пеев, станало преди близо две седмици.

Разследването откри, че мъжът е седял на шофьорското място в лек автомобил. Причината за гибелта е удушаване, показват проверяващите. Автомобилът с натрупа на убития бе открит леко опожарен в гориста околност, в региона на Витоша, по пътя за хижа " Алеко ".

Снимка: BulFoto

В правосъдната зала е единствено Трифонова. По информация на Българска национална телевизия малко преди 10 часа майката на Габриела - е била доведена в съда зала с белезници и вериги. Пеева е подала молба, че не желае да се явява в правосъдната зала, предава Българска телеграфна агенция.

Снимка: БТА

Преди дни градският съд остави в ареста Красимира Трифонова и пусна под домакински арест Габриела Славова-Пеева. На първа инстанция съвещанието се състоя при закрити врата по искане на отбраната.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР